FÅ STYR PÅ MUSIKKEN TIL DIN NÆSTE FEST

Er du ikke helt sikker endnu? Det siger tidligere kunder om mig som DJ

Uanset om du skal holde en fest, reception eller noget helt tredje, er det vigtigt at musikken er den rigtige til lige præcis dit arrangement. Med erfaring fra mere end 400 private jobs og firmafester ved jeg hvad der skal til, for at få din fest i gang. 

UDVALGTE REFERENCER

Det kan godt være det hele lyder godt, her er nogle af dem jeg har spillet for

Uanset om du i firmaet skal holde en fest, reception eller noget helt tredje, er det vigtigt at musikken er den rigtige til lige præcis dit arrangement. Med erfaring som DJ fra mere end 100 firmafester ved jeg hvad der skal til, for at få enten at få din fest i gang, eller sørger for den rette stemning til din reception. 

HER ER ET UDDRAG AF HVAD FOLK SIGER OM MIG

"Der er ingen tvivl om at Niclas er en af de bedste DJ's til privatfester. Han har spillet til både vores datters konfirmation og min 50 års fødselsdag, inden for få måneder. Begge gange var med dans til den lyse morgen. Vi takker mange gange.

Charlotte Repholtz – 50 års fødsesldag & konfirmation

"Vi vil lige sige tusind tak for al den fantastiske musik du spillede til vores bryllup. Du var super god og vi havde en fantastisk fest. Igen, mange tak.

Tota – Bryllupsfest

"Tak for super fest i fredags. Flere har efterfølgende ringet efter festen og skam rost musikken og ikke mindst dig. Der var stor begejstring for musikken igennem hele aftenen. Jeg ringer næste gang!

Susanne – 50 års fødselsdag

"Vi var rigtig glade for musikken i fredags til min 18 års fødselsdag. Der var ikke ét tidspunkt på aftenen hvor folk ikke var på dansegulvet. Dejlig blanding af musik hvor alle kunne være med.

Christian Sørensen – 18 års fødselsdag

DJ I HELE DANMARK

Som DJ til diverse fester dækker jeg selvfælgelig hele Danmark!

Om festen skal holdes i København, Roskilde, Odense eller Nordjylland, så er jeg altid klar på at levere en fest, lige der hvor du ønsker det.

Vi aftaler rammerne for festen på forhånd og du vil altid modtage et fast tilbud på din fest. Det betyder altså, at ligemeget hvor din fest holdes, bliver du ikke overrasket med en ekstraregning for kørsel eller andre tillæg. Du kan derfor trygt booke mig i hele landet. 


Drømmer du om festen hvor alle dansede fra de kom til de gik hjem igen?

Jeg har nu spillet som DJ i mere end 10 år til sammenlagt mere ned 450 fester. Med alt den erfaring, har jeg fundet ud af hvordan man læser sit publikum, og tilpasser sig enhver fest. Hvilket i dit tilfælde gør at du altid kan være sikker på at holde en fest, hvor folk rent faktisk danser, og har en dejlig aften.

Få en uforpligtende snak om at booke mig som DJ til din næste firmafest