DJ’EN TIL DIN NÆSTE FEST

Få en DJ der sætter gang i din næste fest!

Som så mange andre ting er der altid en god historie bag hvor man er i dag. Jeg har altid haft en naturlig interesse for musik og det at spille som DJ. Det er næsten “kommet ind med modersmælken”, hvis man kan sige det sådan.

DJ - NICLAS LUNDSGAARD

Historien gjort kort - lidt om mig som DJ

Jeg startede som DJ allerede omkring dengang jeg blev konfirmeret. De fleste af pengegaverne blev hurtigt brugt på min første pult og små højtalere, og derfra gik det stærkt. Det har altid ligget lidt i kortene at jeg skulle spille musik.

Igennem hele min barndom er jeg vokset op med en far, der har spillet som DJ og været i musikbranchen, så det var en naturlig ting når man gennem sin opvækst har været omkring en DJ pult og musik, selv at prøve kræfter af med det. 
10 år senere og her står jeg med over 450+ fester bag mig, og glæder mig lige så meget til at spille til den næste fest, som den aller første 16 års fødselsdag jeg spillede til tilbage i 2010.

Proffesionel DJ til din fest

+ 450 jobs spillet til diverse fester

Samlet tilbud på DJ, lyd og lys til din fest

Fester spillet til

Numre spillet

DET ER NEMMERE AT BOOKE MIG END DU TROR

Sådan fungere det når du booker mig til din næste fest

Vi har gjort processen så nem og smertefri for dig som muligt. Det betyder at vi står for alt fra A-Z. Du skal bare bekymre dig om hvor fed din nye bil er.

Dine behov

Vi tager en snak om dine behov og hvilken slags fest du vil have.

Step 1

i

Du får et samlet tilbud

Hos mig får du altid et samlet tilbud på hele opsætnigen.

Step 2

N

Tilbuddet godkendes

Du godkender tilbuddet og vi aftaler detaljerne om opsætning osv.

Step 3

Jeg spiller til din fest

Dagen er kommet og der skal festes. Alt er klar og jeg spiller.

Step 4

Professionel DJ til dit næste arrangement, fest, reception

Med en professionel DJ som mig til din næste privatfest er i sikret en dejlig feststemning fra start til slut. Jeg spiller til alle arrangementer om det er fødselsdagsfest, reception eller andet. Hvordan i gerne vil have festen skal udvikle sig, afstemmer vi på forhånd, sådan at musikken altid vil passe ind, til lige netop den fest du gerne vil holde. Igennem de sidste 10 år har jeg spillet alle slagsfester, og ved derfor hvordan man får både unge, vokse og de lidt ældre med ud på dansegulvet. Det vigtigeste for mig når jeg er ude og spille som DJ til en privatfest er, at alle føler sig velkommen på dansegulvet og at der er noget for enhver smag i løbet af hele aftenen. 


DET KAN DU FORVENTE NÅR DU BOOKER MIG TIL DIN NÆSTE FEST

Professionel DJ

God musik, hele natten

Musikønsker fra dine gæster

Erfaren og velklædt DJ

God lyd

Samlet løsning

Du kan med fordel samle alt der skal bruges til festen hos mig

DJ hvor folk faktisk danser

Når du booker mig som DJ til din fest, er det min fornemmeste opgave at folk skal ud og danse. Ingen bør gå hjem fra din fest uden at have ondt i fødderne.

Leje og opsætning af anlæg

Stress ikke over booking af anlæg og/eller lyd og lys til dit næste arrangement. Hos mig får du et samlet tilbud på hele opsætningen til din fest.

Lys til din fest

Skal din fest være lidt ekstra? Så kan det godt være en fed idé også at booke noget lækker discolys, om det skal være den diskrete lampe, eller det helt store “festival” set-up, kan jeg hjælpe dig med at booke det til din fest.

Saxophon, percission mm.

Hovedparten af de fester jeg spiller til, vælger de fleste at spice DJ’en op med enten en saxophonist, percusionist (trommer) eller violin. Blot for at give festen en ekstra dimension. Dette kan du nemt booke samme tid som mig.

HER ER ET UDDRAG AF HVAD FOLK SIGER OM MIG

"Der er ingen tvivl om at Niclas er en af de bedste DJ's til privatfester. Han har spillet til både vores datters konfirmation og min 50 års fødselsdag, inden for få måneder. Begge gange var med dans til den lyse morgen. Vi takker mange gange.

Charlotte - 50 års fødsesldag & konfirmation

"Vi vil lige sige tusind tak for al den fantastiske musik du spillede til vores bryllup. Du var super god og vi havde en fantastisk fest. Igen, mange tak.

Tota - Bryllupsfest

"Tak for super fest i fredags. Flere har efterfølgende ringet efter festen og skam rost musikken og ikke mindst dig. Der var stor begejstring for musikken igennem hele aftenen. Jeg ringer næste gang!

Susanne - 50 års fødselsdag

"Vi var rigtig glade for musikken i fredags til min 18 års fødselsdag. Der var ikke ét tidspunkt på aftenen hvor folk ikke var på dansegulvet. Dejlig blanding af musik hvor alle kunne være med.

Christian Sørensen - 18 års fødselsdag

Få en uforpligtende snak om at booke mig som DJ til din næste firmafest