Få styr på musikken

til din næste fest med

DJ Niclas Lundsgaard

Uanset om du skal holde en fest, reception eller noget helt tredje, er det vigtigt at musikken er den rigtige til lige præcis dit arrangement. Med erfaring fra mere end 400 private jobs og firmafester har jeg opbygget den erfaring det kræver at skabe lige den stemning du søger.

LÆS MERE HER
Skal der danses til din næste fest? Her kommer jeg ind i billedet. Med over 7 års erfaring som DJ og mere end 400 spillejobs til diverse privat- og firmafester samt på klubber rundt i verden, er jeg dj’en der kan sætte gang i din næste fest. Om det er til en konfirmation, bryllup, reception, 50 års fødselsdag eller noget helt andet så sørger jeg for den helt rigtige feststemning, der med garanti vil få dine gæster på dansegulvet.

Det kan du forvente når du booker mig som DJ til din fest

Musik der kan danses til

Om du holder en 18 års fødselsdag, firmafest, lounge arrangement, reception, skal giftes eller bliver 50, så sørger jeg for den helt rette musik. Ingen fest er den samme, hvilket betyder at jeg inden hvert arrangement tilpasser min spillestil til festen og det gæsterne vil høre.

Vi tager en snak, og jeg tuner mig hurtigt ind på, hvilken slags musik du vil have til din fest. Om det er de gode gamle klassikere som Earth Wind & Fire, Michael Jackson og Donna Summer, eller Bruno Mars, Rihanna, George Michael og Robbie Williams. Der er ingen begrænsninger på, hvad jeg kan inkludere i spillelisten og med erfaring fra jobs til alle aldersgrupper, kommer vi nemt frem til, hvad der skaber den bedste fest for dig.

Ingen burde gå hjem fra din fest uden at have ondt i fødderne og jeg vil gøre mit ypperste for at realisere det. Jeg spiller for dig og dine gæster og sætter en ære i, at i danser og har en super fest.

God lyd

Når du booker mig kan du ikke blot forvente den bedste musik, men også den bedste lydkvalitet. Jeg går aldrig på kompromis med lyden og leverer altid det bedste lydanlæg til din fest, så det i hvert fald ikke er lyden, der giver gæsterne hovedpine. Vil i have spejlkugle, discolys etc. så klarer jeg også det.

Dedikeret DJ

Jeg har spillet mere end 400 jobs som DJ og ved hvor vigtigt det er, at der kommer en præsentabel DJ ud til din fest. Jeg møder op i god tid, sikrer mig at anlægget fungerer. Desuden vil min påklædning altid passe ind til dit arrangement.

Det siger nogle af dem jeg spiller for

“Niclas spiller til alle vores arrangementer på første salen eller i natklubben. Niclas sørger for lækker musik under maden og efterfølgende fest. Vi er meget tilfredse da han rammer alle vores aldersgrupper og får folk på gulvet.”

Nicolaj
Manager, Club Riva Rungsted Havn

“Niclas har nu spillet til 4 af vores privatfester. Han har formået at levere hver gang, hvilket også er årsagen til at vi gang på gang booker ham til vores arrangementer. Dette har smittet af på alle vores venner hvor han nu også er den fortrukne DJ.

Carsten & Eva
50 års fødselsdag

“Tak for super fest i fredags. Flere har ringet efter festen og specielt rost musikken og ikke mindst dig. Der var stor begejstring for musikken hele aftenen. Du var det hele værd!

Susanne
50 års fødselsdag

 

“Vi var rigtig glade for musikken i fredags til min 18 års fødselsdag. Der var ikke et tidspunkt på aftenen hvor folk ikke var på dansegulvet. Dejligt med en god blanding af musik så det ikke kun var alt det nye vi alligevel hører hver dag.

Christian
18 års fødsesldag

 

“Vi vil lige sige tusind tak for al den fantastiske musik du spillede til vores bryllup. Du var super god og vi havde en fantastisk fest

Tota
Bryllup

Her er et udpluk af de virksomheder jeg har spillet som DJ for

Skal vi snakke sammen om din næste fest?

Dj Niclas Lundsgaard

+45 61 51 00 04

book@djlundsgaard.dk