FÅ STYR PÅ MUSIKKEN TIL DIN NÆSTE FEST

Skal der danses til jeres næste firmafest?

Uanset om du skal holde en fest, reception eller noget helt tredje, er det vigtigt at musikken er den rigtige til lige præcis dit arrangement. Med erfaring fra mere end 400 private jobs og firmafester ved jeg hvad der skal til, for at få din fest i gang. 

Proffesionel DJ til din fest

+ 450 jobs spillet til diverse fester

Samlet tilbud på DJ, lyd og lys til din fest

Bliv kontaktet ang. dit næste arrangement!

Det bliver jeg tit spurgt om

Der er altid mange spørgsmål der skal svares på når man booker en DJ til sin næste fest

Uanset om i allerede er sikre på om i skal booke mig eller ej, vil der altid opstå en massr spørgsmål omkring det at booke en DJ. Og det er typisk ligemeget hvilken DJ i booker. Her på siden har jeg prøvet at samle de ting jeg oftest bliver spurgt om, så du kan få et nemt overblik. Du er selvfølgelig stadig altid velkommen til at kontakte mig med med dine spørgsmål og få en uforpligtende snak omkring din næste fest.

Hvad koster det at booke dig som DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på et arrangement. Prisen afhænger nemlig af mange forskellige parametre, da du hos mig altid får et samlet tilbud på de ting der skal bruges vedr. En DJ til din fest. Det kan være ting som lokation, antal mennesker, størrelse på anlæg, hvor meget lys der skal med, samt hvor længe der skal spilles op til fest. Du kan her kontakte mig, også giver jeg gerne et tilbud på en løsning til dit arrangement. 


Hvor meget fylder du som DJ?

Endnu engang er det svært at sige. Det kommer an på festens størrelse. Som udgangspunkt fylder jeg dog ikke mere end 1-2 meter i dybden og 2-4 meter i længden, som er det længste. Det er for det meste muligt at rykke tingene mere eller mindre sammen, sådan at det ikke fylder for meget under en middag f.eks. Tager du imod musikønsker på aftenen?

Det korte svar er ja!

Jeg er af den opfattelse at jeg spille for JER. Så hvis der er en sang jeg har misset som i bare SKAL høre og som passer ind i festen, så spiller jeg den selvfølgelig gerne. Når det så er sagt, så spiller jeg typisk for det brede publikum og for alle, så de fleste ønsker er typisk nogle der ville blive spillet i løbet af aftenen alligevel. 


Spiller du andre steder end Københavnsområdet?

Der er svaret ja! – jeg har igennem de sidste 10 år spillet land og rige rundt, så om din fest skal holdes i Hornbæk eller Horsens så finder vi ud af det. 


Hvor længe spiller du når vi booker dig til vores fest?

Det svinger meget fra fest til fest, og jeg er meget fleksible i forhold til jeres ønsker om hvor længe der skal være DJ på. Typisk tager vi en snak omkring jeres fest og finder sammen ud af hvad der lige passer ind. Den mest gængse “spilletid” er fra 22-02. Det er dog helt op til jer hvor længe i vil booke mig.


Drømmer du om festen hvor alle dansede fra de kom til de gik hjem igen?

Jeg har nu spillet som DJ i mere end 10 år til sammenlagt mere ned 450 fester. Med alt den erfaring, har jeg fundet ud af hvordan man læser sit publikum, og tilpasser sig enhver fest. Hvilket i dit tilfælde gør at du altid kan være sikker på at holde en fest, hvor folk rent faktisk danser, og har en dejlig aften.

Få en uforpligtende snak om at booke mig som DJ til din næste firmafest