FÅ STYR PÅ MUSIKKEN TIL DIN NÆSTE FEST

Skal der danses til jeres næste firmafest?

Uanset om du skal holde en fest, reception eller noget helt tredje, er det vigtigt at musikken er den rigtige til lige præcis dit arrangement. Med erfaring fra mere end 400 private jobs og firmafester ved jeg hvad der skal til, for at få din fest i gang. 

Proffesionel DJ til din fest

+ 450 jobs spillet til diverse fester

Samlet tilbud på DJ, lyd og lys til din fest

Bliv kontaktet ang. dit næste arrangement!

UDVALGTE REFERENCER

Når du vælger mig som DJ til din firmafest er du garanteret et fyldt dansegulv hele aftenen

Uanset om du i firmaet skal holde en fest, reception eller noget helt tredje, er det vigtigt at musikken er den rigtige til lige præcis dit arrangement. Med erfaring som DJ fra mere end 100 firmafester ved jeg hvad der skal til, for at få enten at få din fest i gang, eller sørger for den rette stemning til din reception. 

Få en professionel DJ til firmafesten

Med en professionel DJ som mig til din næste firmafest, er i sikret en dejlig feststemning fra start til slut.

Når du skal holde din næste firmafest er musikken essentiel for at det bliver en succes. Når du booker mig som DJ til din fest, er du sikret en kompletløsning, med DJ, anlæg og flot lys opsætning, som er skaleret og passer til den størrelse fest du skal afholde.

Når jeg bliver booket gør jeg mig altid umage med, at finde ud af hvad jeres behov og ønsker er, inden festen skal afholdes. På den måde er vi sikre på at det bliver en så fantastisk aften som muligt.

Om det er den helt store firmafest, julefrokost, reception eller launch af produkt mm. levere jeg den komplette løsning, så i får det bedst mulige arrangement, hvor ingen kan sætte en finger på lyden.

ANDERS GADEGAARD, BUTIKS RECEPTION

“Man er altid sikret en god fest eller stemning til sit arrangement med Niclas bag pulten. Vi bruger kun ham til vores arrangementer.”

DJ - NICLAS LUNDSGAARD

Historien gjort kort - lidt om mig som DJ

Jeg startede som DJ allerede omkring dengang jeg blev konfirmeret. De fleste af pengegaverne blev hurtigt brugt på min første pult og små højtalere, og derfra gik det stærkt. Det har altid ligget lidt i kortene at jeg skulle spille musik.

Igennem hele min barndom er jeg vokset op med en far, der har spillet som DJ og været i musikbranchen, så det var en naturlig ting når man gennem sin opvækst har været omkring en DJ pult og musik, selv at prøve kræfter af med det. 
10 år senere og her står jeg med over 450+ fester bag mig, og glæder mig lige så meget til at spille til den næste fest, som den aller første 16 års fødselsdag jeg spillede til tilbage i 2010.

Proffesionel DJ til din fest

+ 450 jobs spillet til diverse fester

Samlet tilbud på DJ, lyd og lys til din fest

Fester spillet til

Numre spillet

DJ I HELE DANMARK

Som DJ til firmafester dækker jeg hele Danmark!

Om firmafesten skal holdes i København, Roskilde, Odense eller Nordjylland, så er jeg altid klar på at levere en fest, lige der hvor du ønsker det.

Vi aftaler rammerne for festen på forhånd og du vil altid modtage et fast tilbud på din firmafest. Det betyder altså, at ligemeget hvor din fest holdes, bliver du ikke overrasket med en ekstraregning for kørsel eller andre tillæg. Du kan derfor trygt booke mig i hele landet. 


Drømmer du om festen hvor alle dansede fra de kom til de gik hjem igen?

Jeg har nu spillet som DJ i mere end 10 år til sammenlagt mere ned 450 fester. Med alt den erfaring, har jeg fundet ud af hvordan man læser sit publikum, og tilpasser sig enhver fest. Hvilket i dit tilfælde gør at du altid kan være sikker på at holde en fest, hvor folk rent faktisk danser, og har en dejlig aften.

Du kan med fordel samle alt der skal bruges til festen hos mig

DJ hvor folk faktisk danser

Når du booker mig som DJ til din fest, er det min fornemmeste opgave at folk skal ud og danse. Ingen bør gå hjem fra din fest uden at have ondt i fødderne.

Leje og opsætning af anlæg

Stress ikke over booking af anlæg og/eller lyd og lys til dit næste arrangement. Hos mig får du et samlet tilbud på hele opsætningen til din fest.

Lys til din fest

Skal din fest være lidt ekstra? Så kan det godt være en fed idé også at booke noget lækker discolys, om det skal være den diskrete lampe, eller det helt store “festival” set-up, kan jeg hjælpe dig med at booke det til din fest.

Saxophon, percission mm.

Hovedparten af de fester jeg spiller til, vælger de fleste at spice DJ’en op med enten en saxophonist, percusionist (trommer) eller violin. Blot for at give festen en ekstra dimension. Dette kan du nemt booke samme tid som mig.

Få en uforpligtende snak om at booke mig som DJ til din næste firmafest